fredag, januari 22

Slarvmaja.......


Jaha fredag igen....För mig är det nog den bästa dagen när man har handlat, maten är överstökad och man kan sjunka ner i soffan med ett glas bubbel eller ett glas vitt. Och att man vet att man har 2 lediga dagar att bara vara eller göra allt som man inte har hunnit under veckan. Lite familjevård eller kompisvård kanske......
Kom på att min blogg har 1 år i Januari, men det blir ingen tävling....Den kommer vid 100 000 istället. Skall fundera ut något bra. Har en liten bloggsvacka nu, prestationsångest tror jag.....Inhandlat Vackre hjem och Sköna Hem att bläddra i till helgen. Var tvungen att ta en liten paus från jobbet, håller på med att stämma av provisioner och det är nog bland det tråkigaste jag vet på denna jord. Men måste göras tyvärr......Tappade mitt körkort, jaja typiskt mig. Tar ur det från plånboken och stoppar det i en ficka och sen "poff" borta!!!!  Orolig i några dagar, letar frenetiskt hemma och får ta till passet för att visa att man överhuvudtaget existerar. Dax att ringa polisen....Behövdes inte denna gång, det låg så fint nerkilat mellan sätet på bilen där fram, suck.......Som sagt typiskt Anne. Tillbaka till mina provisioner, sen Ica.
Ses på bloggen ikväll....

Kram Anne  

32 kommentarer:

Camilla sa...

Hej Anne,

Låter lite som jag för tillfället -mycket av allt och då blir det rörigt. FÖR mycket jobb och ingen blogg inspiration...

Men som sagt - det är fredag och jag skall verkligen försöka koppla av i kväll med lite god mat och gott vin:)

Camilla sa...

Glömde ju halva kommentaren - det viktiga. Hoppas du får en riktigt skön helg i alla fall :) Kram kram!

HEMLÄNGTAN sa...

Tyvärr kan jag förstå dig så väl. Jag lägger saker lite var stans och vet inte var jag har dem sedan. Sedan jag fick barn har jag blivit så disträ...
Härligt med fredagskväll. Det får nog bli några inredningstidningar för mig också.
Kram Jenny

Stämningsfullt sa...

Hej!
vilken tur att du hittade körkortet igen!
håller med om att fredag måste vara den bästa dagen i veckan :)
Kram!

Linruz sa...

Slarvmajja. Men bloggtorka nej!! Du bloggar ju på förfullt.
Ekholmen är redan avklarat. Ska bara dit en sväng vid 17 snåret så att turturduvorna får hyra sig en film.*fnis de är sååå söta.
Testar din Anna i kväll och hoppas att det bubblet faller mig i smaken. Både snygg flaska och överkomligt pris.
Ta hand om dig så hörs vi.
Loggar nog i på chatten i kväll om du är pratsugen..
Kram kram Lina

mitt skärgårdsliv sa...

Lite samma här bloggtorka fast egentligen är det nog tiden... blir sena kvällar före man är hemma. Barnen behöver få tid med mamma och sen borde man hitta lite egen tid. Vilken tur du hittade körkortet. Ha en riktigt mysig fredag kväll!

Anna-Malin sa...

TGIF säger jag bara...fast jag har ju haft det lugnt i två dar ;)
men fredan är speciell...god mat o vin och faktiskt ska jag köpa med mig lite tidningsinspiration...det kan man inte få för mycket av!

ha en härlig helg!

kram
a-m

Hem och Lycka sa...

Hehe, det är lätt gjort det där. När vi skulle skaffa fakturabetalning för Ellis skulle maken verifiera att han var verkligen han genom att kopiera sitt körkort och faxa till Kreditor när han även skickade över avtalet. Fixat men några dagar senare fick han razzia när han inte hittade körkortet. Vi letade och letade, ringde till de ställen han varit på senast och var på vippen att försöka göra, gud vet vad man gör när man tappar körkortet. Så helt hux flux mindes han, hehe, det ligger ju i scannern... Ridå.. Men gud så skönt att det låg i säkert förvar här hemma :-D

kram

Carin sa...

Hallå Anne! Så här års är det VÄLDIGT mycket när man har kontorsjobb... Hos mig är det rena kalabaliken.... Pust... Men jag har ju hästarna att fly till! Hi hi...
Det där med kort... Väldigt lätt hänt!

Ha en underbar fredag! Kram Carin

Signe 1 sa...

Men vännen! Prestationsångest?? Hallå, du som har en sån lovely blogg!!:-)

Skönt att du hittadse körkortet, sånt är inget skoj att fixa med annars!!

Ha en finfin kväll!!

Stora

Signe 1 sa...

..kramen Sofia:-))

Jannicke sa...

Du skal såvisst ikke ha prestasjonsangst, Anne! Bloggen din er flott og inspirerende! Godt du fant førerkortet ditt til slutt :o)

God fredag til deg! Klem J.

Tezz från Kungens Kurva sa...

Det låter lite rörigt just nu, skönt att du har en helg framför dig med tidningsläsande och avkoppling. Blir Let's Dance och god mat med familjen för mig ikväll. Ska bli skönt med lite avkoppling. Hoppas att du får en riktigt trevlig helg!

Fånga dagen sa...

Tjolahopp!
Jag håller med dig till hundra procent.
Fredag är dagen d, speciellt när man har en hård arbetsvecka bakom sig, bara sitta ner och njuta av vinet och ledigheten. Det är banne mig livskvalitét.
Så ha en härlig helg nu
Kram Lena

promenader på landet sa...

Hej vännen jag tycker du bloggar för fullt! Visst är det skönt med fredagkväll och bara slappa! Vilken tur att hittade körkortet! Kramis Maria

Grodmamman sa...

Jag gjorde något liknande med mobilen en gång. Den låg i väskan, som var öppen och ramlade ur i bilen. Letade som en tok efter den och hade lite panik då vi har vanliga (tidigare skyltexemplar som vi fått av en pappa) mobiler på jobbet som barnen får leka med!:)
Tycker inte att du verkar ha bloggtorka direkt, du skriver ju jätte ofta!;)
Kram

Fröken Fräken sa...

Jag lyckades igår att tappa bort en tub med spackel.. hur går sådant till?? Och inte finns det någon bättre dag än fredag? Jo, möjligen dagen då man får sommarsemester :-)

Hemmalycka sa...

Bubbel? luxury-girl.
Jo du så där brukar jag oxå göra. Fasiken man har precis passerat 40 och börjar redan bli senil. Idag stod jag på Blomsterlandet och skulle köpa en bukett tulpaner varpå hon i kassan frågade om jag skulle betala blommorna jag hade i korgen på samma kort och jag min nöt hade glömt bort (hur man nu kan göra det) att när jag gick in i butiken tog jag en korg och plockade i 3 st pärlhyacinter. Trots att jag hade korgen under armen, klickade det inte i hjärnkontoret. När jag gick därifrån blev jag faktiskt rädd för mig själv, scary liksom. Får väl skylla på att jag var stressad men det är man väl nästan jämt för nåt.
Bubbla för mig också för ikväll städar vi nyktert, skittråkigt.
Kram

♥Linda♥ sa...

Hej Anne! Så typiskt! Det skulle lika gärna kunnat vara mig det hände. Har också en förmåga att göra en sak och samtidigt tänka på något helt annat vilket resulterar i att jag inte har en aning om var jag lagt vissa saker och om jag tex släckte lamporna hemma eller om jag låst dörren till mitt klassrum... Enerverande! Ha en underbar helg! Kram Linda

Helenas loggbok sa...

Hej Vännen!
Det är iallafall ingen bloggtorka som jag märkt av. Du är ju hur duktig som helst på att blogga. Alltid så fina och inspirerande bilder och massa bra text!
Slarviga är vi nog alla lite till mans. Min man blir så trött på mig ibland...... men vaddå, ingen kan väl vara perfekt!!! Tur att körkortet kom till rätta. Det är så trist när det blir massa merjobb.
Ha en skön kväll!
Kramar
Helena

Linda "i en jive" sa...

hihi... raring, tur att du hittade det.....

Du är såååå snabb på att sms:a jag hinner inte med, men da silva är så cool, men Tobias är ju bäst.... jag gillar Claudia och Sauk och han snyggingen som dansade sist..... så tycker jag Willy är rar, men inte duktig.... haha

Spännande, undrar vem som åker ut, Rabih eller han poeten tror jag.....

Imorgon ska jag jobba igen, men det är självvlat för att bli klar med all dokumentation snart... *suck* men skoj.... me like my job!

Snart soffan igen.....

Kram kram

Sabina sa...

Hallå!
Det låter precis som jag detdär... med att slarva bort saker o ting... för mycket saker att tänka på tror jag!
Men tur att du hittade det!
Ha en riktigt skön och avkopplande helg nu, snart fortsaätter Let´s Dance. Soffan kallar! :)
Kram Sabina

VITA NYANSER sa...

Vilken härlig bild! Hi,hi...vilken tur med körkortet, skulle kunna varit jag = )...så är det att bli gammal och lätt tappar saker....närå...= ). Min förvirring beror på min utbrändhet...får skylla på något = ).

Ja visst är det härligt när man har sjunkit ner i soffan, åh, jag vill inte att fredagskvällen ska ta slut!!! Njuter av den ett tag till...

Ha en skön helg!
Kram L_L

VITA NYANSER sa...

Pssst...att bero på Sofias hustankar, hur går det för er med era husplaner?

Limetwig sa...

Jag tror vi alla är lite trötta för stunden, läser det lite här & där och känner det själv också! Men lite vila och lite mer ljus så står vi snart alla upp igen, vänta så ska du se.
Bli av med körkortet - inte kul. Tur att det fanns nära till hands ändå!
Ha de gott! Åse

H A N N A S - F O R M sa...

Hej!!! ALLTID lika skönt att höra att man inte är själv...och blogga, det ska man verkligen bara göra då man vill och orkar!

STÖRST kramen till dig!

KRAM
Hanna

Tack för din gulliga hälsning!

Ikke A-Lene sa...

For en fin blogg du har.. Liker tanken på svart og hvitt...♥♥
Legger meg til som følger..
Klem LC

Vita rosor och förgätmigej sa...

Låter inte vidare kul ditt jobb just nu! Håller med dit om att fredagen är bästa dan på hela veckan. Allt det roliga framför en...
Kram/ Anna

Casa del Caos sa...

Jag har också bloggsvacka! Det hör väl till! ;)

Tur att du hittade körkortet!

Ha en bra helg!
Kram, Annica.

Vitt och Blått sa...

Hej!

Den där känslan när plånboken är borta är HEMSK! Panik! Förstår att det kändes jobbigt - uscha, men vilken tur att det kom tillrätta igen! Härligt med helg igen, jag håller med!! Ska mysa och jobba här hemma också såklart! Gamla hallen ska få sig en omgång med gips förhoppningsvis! Sköt om dig o ha en trevlig helg!

Kram Ewa

VITA NYANSER sa...

Är så nyfiken.....= )

Kram kram

Fröken Tindra sa...

Blev så full i skratt när jag läste att du inte tänker ha en tävling vid ett år utan vid 100000 besökare! Tanken som flög genom huvudet var: "Om jag gör så får jag vänta ett par år!" Min blogg fyller också ett år snart men du har ju betydligt fler besökare. 10 ggr fler eller så. Undrar vad det beror på?! ;0) Hi, hi.
Ha nu en riktigt skön helg oavsett vad du skall ägna den åt.
Kramisar!!